Jak mít jídelníček stále po ruce?
Připravili jsme pro Vás jednoduché postupy, jak mít ve svém mobilu jídelníček stále po ruce.
– varianta GALERIE
Na mobilu jděte na náš web, na stránku s jídelníčkem, podržte na jídelníčku prst a zvolte stáhnout / uložit (podle Vašeho mobilu). Jídelníček tak máte ihned ve své galerii v mobilu.
– varianta APLIKACE
Stejně tak máte možnost si nainstalovat naši aplikaci přímo do mobilu. Videonávody najdete zde:
Seznam alergenů
1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: a) pšenice b) žito c) ječmen d) oves e) špalda f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: 2.Korýši a výrobky z nich. 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků; b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku, b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferol-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji; c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji; d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě: a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu; b) laktitolu 8. Skořápkové plody, konkrétně: a) mandle (Amygdalus communis L.), b) lískové ořechy (Corylus avellana), c) vlašské ořechy (Juglans regia), d) kešu ořechy (Anacardium occidentale), e) pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), f) para ořechy (Bertholletia excelsa), g) pistácie (Pistacia vera), h) makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich